Kekkuli.FI -kaikkea jännää sullekin     

Edullinen ja luotettava verkkokauppa

Edullisten hintojen salaisuus

Toimimme ilman tukkureita, pienellä organisaatiolla ja toimitamme suoraan maahantuojilta. Verkkokauppa on meille harrastus ja sillä ei ole tarkoitustakaan tehdä paljoa rahaa. Joten ylimääräiset, ahnaat välikädet on karsittu pois. Pyrimme seuraamaan muiden kauppojen hintoja silmä kovana ja pitämään vimpaimiemme hinnat kilpailukykyisinä.

Miten tuotepalautukset ja peruutukset hoidetaan?

Kuten kaikessa Suomessa tapahtuvassa etäkaupassa, asiakkaalla on tuotteisiin 14 päivän palautusoikeus. Palautukset, tuotevaihdot ja peruutukset tehdään pääasiallisesti ostajan ja tuotteen myyneen yrityksen (tuotetoimittajan) välillä. Kekkuli.fi ei ota vastaan palautettuja tuotteita, mutta hoitaa tarvittaessa tilauksen maksun palautuksen asiakkaalle. Kuluttajalla on aina oikeus reklamoida tuotteesta myös meille, mutta vain, mikäli kuluttaja ei pääse yhteisymmärrykseen asiasta tuotetoimittajan kanssa.

Onko Kekkuli.fi-verkkokaupasta ostaminen turvallista?

Kekkuli.fi tarjoaa ostajille erikoisturvan. Maksu tapahtuu turvallisten verkkopankki- ja luottokorttipalveluiden kautta. Turvaamme maksun, kunnes tuote on toimitettu ja lain mukainen palautusaika on kulunut. Jos ostaja ei saa tuotetta, jos tuote on virheellinen tai jos tuote jostain muusta hyväksytystä syystä palautetaan toimittajalle, maksu palautetaan.

TÄYSI tyytyväisyys-takuu

Mikäli ostamasi tuote on jostain syystä viallinen tai et haluakaan pitää sitä voit palauttaa sen huoletta ilman kysymyksiä. Huom! Ota aina yhteyttä asiakaspalveluumme ennen tuotteiden palauttamista. Asiakaspalvelustamme saat tarkat ohjeet tuotteiden palauttamiselle.